Termni & Conditii

Termeni şi Condiţii

Informatiile oferite de acest site (preturi, caracteristici tehnice, detalii) nu au o valoare contractuala. Motorising isi rezerva dreptul de a modifica preturile fara notificare in prealabi.

Pentru a lansa comenzi este necesar sa va inregistrati (adica sa va faceti un cont de client), folosind date de identificare valide. Magazinul foloseste un ''cos de cumparaturi" virtual, in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul “Adauga in cos”. Acest buton il puteti gasi sub fiecare produs, la lista de produse.

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, apasati butonul “COMANDA”, care va deschide fereastra ce prezinta continutul cosului de cumparaturi.

In cazul produselor cu termen de livrare acest lucru va fi mentionat astfel:


produs la comanda -14-15 zile
* produs fara stoc  - nu este livrabil nici la termen

1.Emiterea comenzii ferme reprezinta acceptarea ofertei Vanzatorului (partiala sau totala) si valoreaza contract de vanzare - cumparare.
2.Comanda ferma naste in sarcina Clientului obligatia achizitionarii bunurilor comandate.
3.In cazul renuntarii la comanda din motive independente de firma noastra sau in cazul intarzierii ridicarii bunurilor comandate de catre Client, dupa trecerea unei perioade de 15 zile din momentul instiintarii scrise prin orice mijloc de comunicare, Clientul va pierde avansul de 50% din valoarea marfii comandate, cu titlul de dauna-interese.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia.SC Motorising INC. SRL-D isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Administratorul site-ului se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Informatiile furnizate catre S.C. Motorising INC. S.R.L-D sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. Motorising INC. S.R.L-D nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept in scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau al altor verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

S.C. Motorising INC. S.R.L-D se obliga sa respecte drepturile conferite de Legea nr.677/2001, privind protectia oamenilor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si al Ordonantei nr.130/2000 privind protectia consumatorilor, la incheierea si executarea contractelor la dinstanta cu modificarile ulterioare.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Motorising, va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva initatorului acestei actiuni.

Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe webshop sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. Motorising INC. S.R.L-D nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului, privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face la adresa de livrare completata, transportul fiind efectuat prin URGENT Curier. Costul de expeditie ( in cazul in care se opteaza pentru plata ramburs si costul acestuia) va fi suportat de catre client si este variabil in functie de adresa de livrare. Calcularea costurilor se face astfel:

o 15 lei pentru primul kg. / destinatie
o 1,2 lei pentru fiecare kg. suplimentar
o 0,8 lei pentru fiecare km. efectuat in cazul expeditiilor in afara retelelor URGENT Curier intr-un singur sens.

 

Returul Produselor

Returul produselor se supune Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin Legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, in ambalajul original, fara nici o avarie, in stare perfecta de functionare (adica sa nu prezinte nici o defectiune), inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.
Denuntarea de contract se face numai in scris. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului. Persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retur.
Ord. 130/2000. Cap. 1, Art 2, a) Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe acest site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse, precum si erorile clientilor in alegerea sau identificarea produselor sau codurilor pe site, nu fac obiectul responsabilitatii Motorising.

 

Plata produselor

Aveti la dispozitie mai multe modalitati de plata:

- Plata prin ramburs la primirea coletului.

Costurile expeditiei percepute de compania de curierat vor fi suportate de catre destinatar.