Politica de Confidentialitate

 

Politica de Confidentialitate

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe webshop sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. Motorising INC. S.R.L-D nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului, privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Administratorul site-ului se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Informatiile furnizate catre S.C. Motorising INC. S.R.L-D sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. Motorising INC. S.R.L-D nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept in scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau al altor verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

S.C. Motorising INC. S.R.L-D se obliga sa respecte drepturile conferite de Legea nr.677/2001, privind protectia oamenilor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si al Ordonantei nr.130/2000 privind protectia consumatorilor, la incheierea si executarea contractelor la dinstanta cu modificarile ulterioare.